Liberi la rasfoit

marți, 30 iunie 2015

Ruj ultra colour VS Ruj ultra beauty

   Rujurile sunt febleţea mea atunci când vine vorba de machiaj, aşa că, m-am gândit să fac un review asupra (pentru început) a două tipuri de ruj marca Avon.


Gama Ultra Colour are o structură cremoasă, culori bogate şi o formulă hidratantă îmbogăţită cu unt de Shea, ulei Omega şi vitamina E ce nu usucă buzele:

     Prima nuanţă este Carnation :

O nuantă deschisă, dar de efect,aspectul cremos facând-o perfectă pentru serile în care savuraţi din plin apusul soarelui.Potrivită pentru tenul deschis la culoare.















  A doua nuanţă este Frostiest Mauve:
 
    O nuanţă puţin mai îndrăzneaţă, cu aspect perlat, perfectă pentru o întâlnire romantică.Potrivită pentru tenul deschis şi mediu.
    A treia nuanţă şi deocamdată ultima este Red 2000 :                                    O nuanţă vibrantă perfectă pentru o cină romantică sau petrecută cu cei dragi.Potrivită pentru tenul mediu.

Gama Ultra Beauty are o structură cremoasă, satinată şi cu SPF 15 şi bogată în ingrediente ce nu usucă buzele:

                                                            Prima nuanţă Forever Pink:
       
   O culoare cu un aspect perlat, perfectă pentru şcoală, prânz în familie sau  savurarea unei ceşti de ceai. Potrivită pentru tenul deschis.
A doua nuanţă Vintage Pink:                                                                            O nuanţă cu aspect cremos, perfectă pentru prima întâlnire şi potrivită pentru tenul mediu.


     A treia nuanţă este Cappuccino :             O culoare cu aspect cremos, perfectă pentru şcoală, o întâlnire de afaceri sau atunci când îi întâlneşti părinţii.Potrivită pentru tenul deschis şi mediu.
Mai jos aveţi lip swatch-uri:

Carnation:
Frostiest Mauve
Red 2000:
Forever Pink
Vintage Pink:
Cappuccino


În concluzie Rujurile Ultra Colour au o culoare bogată, un ambalaj foarte practic - capacul având o "fereastră" prin care culorile sunt uşor distinse, dar nu sunt aşa rezistente pe buze.În schimb, rujurile Ultra Beauty sunt mai rezistente, au un ambalaj practic, dar nu sunt aşa de pigmentate.
Sper din suflet că v-am fost de ajutor, lăsaţi-mi părerile voastre şi care dintre aceste game vă atrage mai mult în secţiunea de comment şi ne vedem la următorul post :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu